GET FIT, STRONG
& MOTIVATED

VRAGEN? LAAT HET WETEN!

Wil je zelfstandig fitnessen of deelnemen aan de LIVE groepslessen? Dan ben je bij ons op het juiste adres. HeelFit biedt beweging en plezier voor jong en oud. Onze instructeurs staan klaar met fitness, functioneel trainen en live groepslessen.

Wij zijn de grootste sportschool in Heel en omgeving, waar je ontspannen kunt sporten met veel ruimte. We zijn een echt familiebedrijf, en met onze persoonlijke benadering zijn wij een zeer toegankelijke fitness club. Je vindt ons aan de rand van Heel.

Er zijn ruime sportzalen, aangekleed met warme kleuren, en in de fitnessruimte vind je een uitgebreide keuze aan toestellen voor kracht- en conditietraining. Tevens worden de ruimtes geventileerd en gekoeld zodat je in een aangename omgeving kunt sporten, zowel in de zomer als in de winter.

Sporten bij HeelFit is mogelijk voor alle leeftijden vanaf 12 jaar. Jeugdigen (12 t/m 15 jaar) kunnen sporten onder begeleiding van een ouder/verzorger. Ben je nog geen 18 jaar? Dan dient bij inschrijving een ouder/verzorger mee te komen om het lidmaatschapsovereenkomst te ondertekenen.