GET FIT, STRONG
& MOTIVATED

ONZE GROEPSLESSEN

HeelFit heeft een breed aanbod aan groepslessen. Maar hoe weet je welke bij jou passen? Zodra je jouw doelstelling duidelijk voor ogen hebt, is het uitzoeken van een geschikte groepsles makkelijk. Daar helpen wij je graag bij. Afvallen, meer kracht, een betere conditie en meer energie; voor elk doel hebben we geschikte groepslessen. Maar kijk ook vooral wat je leuk vindt.Verder is er in de zaal een groot deel speciaal ingericht met een multifunctioneel fitness rek, en is er veel plaats voor freeweight training.

ONZE GROEPSLESSEN

KRACHT

Club Power
Een effectieve les, waarin alle grote spiergroepen worden aangepakt, met gebruik van een halter. Individuele fitness kan saai worden, maar Club Power blijft leuk! Misschien herken je technieken als squats, presses, lifts en curls. Je kunt trainen op je eigen niveau, want je maakt je eigen gewichtskeus. Een uur vliegt voorbij door de fantastische muziek en de instructeur die je er doorheen loodst.

BBB
Een gerichte training waarbij de focus ligt op spierversteviging van Buik Billen Benen. Voorafgaand wordt het gehele lichaam opgewarmd met makkelijk te volgen pasjes op muziek. De instructrice corrigeert en motiveert, zodat jij na een uurtje met een voldaan gevoel naar buiten loopt.

FUNCTIONELE TRAINING

Total Balance Workout (ca. 45 min.)
Les waarbij combinaties van kracht, conditie en balans het volledige lichaam trainen. Intensiteitsniveau is zo, dat jong en oud deel kunnen nemen. De les start met een warming-up, gevolgd door de oefeningen in circuitvorm.

Beast Workout (ca. 45 min.)
Hogere intensiteit les voor de medium tot ervaren sporter, waarbij kracht en conditie centraal zal staan. Opzwepende muziek en uitdagende oefeningen zorgen voor een uitdagende workout. Zweet, fun en doorzettingsvermogen zijn gegarandeerd.

Power BBB (ca. 45 min.)
Een functionele training, waarbij de accenten liggen op de benen, billen en de core (buik en rug). Het is een training voor het hele lichaam, kracht, balans en ook conditie komen aan bod. De intensiteit wordt bepaald door de deelnemer zelf.

CONDITIE

Zumba
Laat je meeslepen met in de sferen van Salsa, Merengue, Cumbia en Reggaeton. Lekker dansen op Latijns-Amerikaanse muziek. In deze les heb je geen danspartner nodig. Deze les is zeer toegankelijk, ook voor beginners! Alleen al vanwege de vrolijke muziek, vliegt de les voorbij…

Spinning
Een Indoor Cycling Workout op het ritme van de muziek. Beginners en ervaren fietsers; iedereen kan op zijn eigen niveau meefietsen. Je bepaalt zelf de weerstand op de pedalen, middels een weerstandsknop. De instructeur bepaalt het parcours en motiveert je om jezelf uit te dagen.

KRACHT & CONDITIE

Circuittraining
Een fitnesstraining in groepsverband. Een afwisseling van kracht– en cardio-oefeningen op fitnesstoestellen onder begeleiding van een instructeur. Kracht, uithoudingsvermogen en coördinatie komen aan bod. Tevens komt er bij elke les extra oefeningen, waarbij Balans, kracht en conditie aan bod komen ter variatie.

KRACHT & ONTSPANNING

Easy Flow Yoga
Een dynamische en fysieke vorm van yoga. De les bestaat uit een mix van krachtige houdingen en houdingen gericht op flexibiliteit en coördinatie, die elkaar opvolgen. Een prima les om lekker te ontspannen en toch je flexibiliteit te verbeteren.